Franciaország

Les 3 Vallees síutak, olcsó síszállás Les 3 Vallees

Hasznos sípályák Les 3 Vallees, legjobb síszállások Les 3 Vallees

Les 3 Vallees

Magasság: 3230 m

Szintkülönbség: 2130 m

Sípályák hossza: 600 km

Liftek száma: 146 db

280 € - tól

Sítérkép

Les 3 Vallees ski map

Franciaország

Les 3 Vallees


Magasság: 3230m

Szintkülönbség: 2130 m

Sípályák hossza: 600 km

Liftek száma: 146 db

6 napos síbérlet minden síelőnek/snowboardosnak jár. Igazi beszálló kártya a téli élményhez.

Síbérlet

Kerülj lendületbe a programjainkkal, gyűjts élményeket és lazulj. Síelni a tél legnagyobb öröme, amit jó társaságban egy délutáni vagy esti bulival spékelve osztanánk meg veled is.

Bulizás

Nincs is jobb érzés, mint új nyomot rajzolni a hegy oldalára. Mi szívesen csúszunk veled és segítünk megtalálni a legélvezetesebb útvonalakat.

Freeride

Néhány alapismeretet szeretnénk átadni, hogyan élvezd biztonságban a hegyet. Freeride-hoz elengedhetetlen.

Lavinatréning

Nálunk a csapat és a pezsgő hangulat alap. Gyere el első nap végén egy közös koccintásra, hogy megismerhessünk.

Pezsgőzés

Oktatás lesz kicsiknek-nagyoknak, kezdőknek-haladóknak, de NE FELEDD, előre kell jelentkezned, különben az oktató otthon marad.

Síoktatás
Pályák: 72 km fekete , 216 km piros , 312 km kék
Felvonók: 38 Kabinos , 61 Ülős , 40 Húzós , 7 Vasút

3 Völgy az Alpok és a világ legjei közé számít minden szempontból: a leghosszabb pályarendszer a maga 320 kijelölt pályájával és 175 felvonójával. Európa legmagasabban fekvő síközpontja, ahol már maga a szállás is magasabban van, mint máshol a hegytető (2300 m)! Hihetetlen összetételű, végtelen variációt biztosító gigantikus síterep, ahol minden nap új pályán, új panorámában gyönyörködhetsz. 

Val Thorens - szállásaink helyszíne - pedig a 3 Völgy régió egyik legnépszerűbb üdülője. Először 2013-ban volt itt csapatunk egy áprilisi Study Tour keretén belül. Az örök szerelem kialakulása óta minden évben visszatérünk ide. A legfontosabb időpontunk a március vége, mivel a 3000 méter feletti csúcsok és a gleccserek jelenléte garantálja a tökéletes hóviszonyokat egészen május végéig, amikor is a síterep zárja a téli szezonját.

Val Thorens ugyanakkor a legfiatalosabb és legbulisabb téli desztináció hírében áll a nyugat-európai fiatalok körében. Tartsatok velünk valamelyik túránkra, csússzunk együtt 6 napig a végtelen hórengetegben és bulizunk valamelyik szédületes Aprés Ski party keretén belül a La Folie Douce vagy 360 Bárban. Itt többet fogsz síelni és szórakozni egy hét alatt, mint bárhol máshol a világon!

  • Az alap bérlettel 150 km (Val Thorens-Orelle) síelhető be.
  • 3 Völgy 6 napos bérletkiegészítés - 600 km: +50 €/fő (előre rajtunk keresztül kell foglalni)

Szállás Csomagok