Franciaország

Les Sybelles síutak, olcsó síszállás Les Sybelles

Hasznos sípályák Les Sybelles, legjobb síszállások Les Sybelles

Les Sybelles

Magasság: 2620 m

Szintkülönbség: 1520 m

Sípályák hossza: 310 km

Liftek száma: 68 db

220 € - tól

Sítérkép

Les Sybelles ski map

Franciaország

Les Sybelles


Magasság: 2620m

Szintkülönbség: 1520 m

Sípályák hossza: 310 km

Liftek száma: 68 db

6 napos síbérlet minden síelőnek/snowboardosnak jár. Igazi beszálló kártya a téli élményhez.

Síbérlet

Kerülj lendületbe a programjainkkal, gyűjts élményeket és lazulj. Síelni a tél legnagyobb öröme, amit jó társaságban egy délutáni vagy esti bulival spékelve osztanánk meg veled is.

Bulizás

Melegedj fel a házilag fűszerezett forralt borunk mellett. A receptet nem áruljuk el, de azt igen, hogy az este végén hol táncolhatod ki magad.

Forraltborozás

Nincs is jobb érzés, mint új nyomot rajzolni a hegy oldalára. Mi szívesen csúszunk veled és segítünk megtalálni a legélvezetesebb útvonalakat.

Freeride

Egész nap nyomod a csúszást, de már lazítanál is? Nos mi készítünk neked egy Síutak Hot-Dog-ot és mellé egy kis Aprés-Ski bulit is csapunk. A Party vele jár, ide csak te kellesz.

Grillparty

Néhány alapismeretet szeretnénk átadni, hogyan élvezd biztonságban a hegyet. Freeride-hoz elengedhetetlen.

Lavinatréning

Nálunk a csapat és a pezsgő hangulat alap. Gyere el első nap végén egy közös koccintásra, hogy megismerhessünk.

Pezsgőzés

Oktatás lesz kicsiknek-nagyoknak, kezdőknek-haladóknak, de NE FELEDD, előre kell jelentkezned, különben az oktató otthon marad.

Síoktatás
Pályák: 18 km fekete , 210 km piros , 82 km kék , 2 km zöld
Felvonók: , 27 Ülős , 41 Húzós

Les Sybelles Franciaország 4. legnagyobb és egyben a Maurienne régió legnagyobb síterepe.

A 6 autentikus kis hegyi falvat összekötő Savoya-i síterep tökéletes játszótér azoknak, akik szeretnek sokat és változatos tájakon síelni, távoli pályákon barangolni, minden nap valami újat felfedezni.

A tavalyi szezonban otthonunk volt St. Jean d'Arves - szállásaink helyszíne -, ugyanis az egész szezont itt töltöttük, sőt még a karantént is! Ezáltal számtalan olyan részét sikerült kiismerni a síterepnek, amit szinte csak mi ismerünk, olyan vonalakon jártunk pályán kívül, ahová még a helyiek se igen merészkednek. Ezeket szeretnénk nektek is megmutatni!

Sybelles síterepén a szórakozás is nagy szerepet kap. Az első napi közös pályabesíelés után garantáltan megjön a kedved, hogy felfedezd a 310 km hosszú gigantikus pályarendszer minden szegletét! A 2620 m magas L’Ouillon csúcs, az instagyanús #Sybelles felirat a hegyen, valamint az országúton kanyargó Panoramique kék pálya csak néhány helyszín, ahonnan garantáltan képet fogsz készíteni. Nap végén egy pezsgőzéssel ünnepeljük meg, hogy eljöttél, majd kezdődhet a minden esti mókázás a helyi apres-ski bárok valamelyikében. Ha ki akarod maxolni a hetet, nem lesz könnyű dolgod: a freeride kör, lavinaismereti gyorstalpaló, snowpark és rengeteg csúszás mellett estére is kell tartogatnod még erőt: hot-dog partyval, forraltborozással, pálinka kóstolással és őrült jó bulikkal várunk.

Szállás Csomagok