Franciaország

Risoul - Vars síutak, olcsó síszállás Risoul - Vars

Hasznos sípályák Risoul - Vars, legjobb síszállások Risoul - Vars

Risoul - Vars

Magasság: 2750 m

Szintkülönbség: 1100 m

Sípályák hossza: 185 km

Liftek száma: 52 db

240 € - tól

Sítérkép

Risoul - Vars ski map

Franciaország

Risoul - Vars


Magasság: 2750m

Szintkülönbség: 1100 m

Sípályák hossza: 185 km

Liftek száma: 52 db

6 napos síbérlet minden síelőnek/snowboardosnak jár. Igazi beszálló kártya a téli élményhez.

Síbérlet

Kerülj lendületbe a programjainkkal, gyűjts élményeket és lazulj. Síelni a tél legnagyobb öröme, amit jó társaságban egy délutáni vagy esti bulival spékelve osztanánk meg veled is.

Bulizás

Melegedj fel a házilag fűszerezett forralt borunk mellett. A receptet nem áruljuk el, de azt igen, hogy az este végén hol táncolhatod ki magad.

Forraltborozás

Nincs is jobb érzés, mint új nyomot rajzolni a hegy oldalára. Mi szívesen csúszunk veled és segítünk megtalálni a legélvezetesebb útvonalakat.

Freeride

Egész nap nyomod a csúszást, de már lazítanál is? Nos mi készítünk neked egy Síutak Hot-Dog-ot és mellé egy kis Aprés-Ski bulit is csapunk. A Party vele jár, ide csak te kellesz.

Grillparty

Néhány alapismeretet szeretnénk átadni, hogyan élvezd biztonságban a hegyet. Freeride-hoz elengedhetetlen.

Lavinatréning

Nálunk a csapat és a pezsgő hangulat alap. Gyere el első nap végén egy közös koccintásra, hogy megismerhessünk.

Pezsgőzés

Oktatás lesz kicsiknek-nagyoknak, kezdőknek-haladóknak, de NE FELEDD, előre kell jelentkezned, különben az oktató otthon marad.

Síoktatás
Pályák: 20 km fekete , 90 km piros , 75 km kék
Felvonók: 2 Kabinos , 19 Ülős , 31 Húzós

Risoul - szállásaink helyszíne - egy kis havas mennyország a téli sportok szerelmeseinek. Itt aztán annyit csúszhatsz, amennyit csak a lábad bírja! A széles, lankás pályákon ugyanis nincs akkora tolongás, mint a gigantikus síterepeken, és a felvonónál sem kell hosszú sorokra számítani. Igazi kirándulás átcsúszni Vars-ba és felfedezni a hegy másik oldalát.

A „La Forét Blanche”, azaz „Fehér Erdő” nevet viselő síterepen még ködös időben is jó látási viszonyok mellett lehet síelni az erdős pályákon. Jó időben pedig csupa kaland vár: gyorsasági időmérő pálya, Európa legnagyobb és legfelszereltebb snowparkja, valamint őrjítően jó freeride vonalak fent a kopár oldalakon és lent a fák között egyaránt.

Hogy mindezt biztonságban élvezhesd, itt is megtartjuk lavinaismereti tréningünket. A jó hangulatról is gondoskodunk: meghívunk egy pezsgős welcome drink-re, majd forraltborozásra, pálinkakóstolásra, hot-dog partyra, sőt egy közös bowlingozásra is. Akinek megjön a kedve a bulizáshoz, az a Yeti barlangjában tombolhat tovább minden nap!

Szállás Csomagok