Franciaország

Val d` Allos - Pra Loup síutak, olcsó síszállás Val d` Allos - Pra Loup

Hasznos sípályák Val d` Allos - Pra Loup, legjobb síszállások Val d` Allos - Pra Loup

Val d` Allos - Pra Loup

Magasság: 2576 m

Szintkülönbség: 1000 m

Sípályák hossza: 230 km

Liftek száma: 38 db

220 € - tól

Sítérkép

Val d` Allos - Pra Loup ski map

Franciaország

Val d` Allos - Pra Loup


Magasság: 2576m

Szintkülönbség: 1000 m

Sípályák hossza: 230 km

Liftek száma: 38 db

6 napos síbérlet minden síelőnek/snowboardosnak jár. Igazi beszálló kártya a téli élményhez.

Síbérlet
Pályák: 40 km fekete , 108 km piros , 82 km kék
Felvonók: 2 Kabinos , 14 Ülős , 21 Húzós , 1 Vasút

Val d’Allos és Pra Loup alkotja a déli Alpok legnagyobb síterepét, az Espace Lumière”-t. A pályarendszer eloszlása igazi völgyeken átívelő kalandozás.

Foux d'Allos-ban - szállásaink helyszíne - mondhatni fesztiváli a hangulat. A többi síterepünkkel ellentétben itt nem csak a pihenésé lesz a főszerep. Vesd bele magad abba a fergetegbe, amit Provence legnagyobb síterepe nyújt neked. A kis falu adottságait teljesen kihasználjuk, minden napra jut legalább két program. Nappal felfedezzük együtt a síterepet, felkészítünk a pályán kívüli síelés veszélyeire, illetve meghívunk egy finom hot dogra is. A haladó síelők Pra Loup lejtőin találhatnak igazi kihívásokat, ahova eljutni is élmény. A lelkes kezdők pedig pár perc sétára a szállástól megtalálják a nekik való pályát. ahol a varázsszőnyeg segít feljutni a zöld pálya tetejére, ezzel is elősegítve a biztonságos tanulást. Este kóstolhatsz erdélyi pálinkát, a vendégünk vagy egy jó forralt borra, vagy játszunk egy beer pong meccset. A hajnalig tartó bulik helyszíne a Le 106 bár, ahol már régi barátként fogadnak minket.

A túra végén útba ejtjük Monaco gyönyörű városát is, ahol két óra áll rendelkezésetekre, hogy felfedezzétek a hely szépségeit. Sok napsütés, pörgős bulik, rengeteg élmény. Innen már csak Te hiányzol.

 

Szállás Csomagok